ROS står for Resultat, Oversikt og Slaktedata. Her blir eins eigne data samanlikna med region og landsnivå.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRNJ2cBK2556a0TdR4EPplMYZGmDQ28-JiZ-TgPR-_NJVcWR6pHsYLnWhf3uOx5yDOk1e2K1JXyDcBCRc1nFJe0oy5f-baE7ccPg3yY2CXXtK2w42kSLf1XJxWogYG8DhrJM04sg/s320/ROS_2008_side1.jpg)
I tillegg til tydeleg markering av nøkkeltal (figuren over) blir også nøkkeltala presenterte på ein måte som gjer det lett å finna ut korleis ein ligg an i forhold til resten av landet innan produksjonen sin.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0MXz6WEupGuNDcXtwcIgMI3jznU-DblIjv8mVzSD62Oz1DayvU6988RQoPCxPZZYed0febpvOgkQfdB4P12lgepT-FEEzdn2HB5HB37lNr_UhWlAwvRfJ-G5Zpvk1rsE-f_HFkQ/s320/ROS_2008_side2.jpg)
For eigen del er eg godt fornøyd med resultatet. Bortsett frå dei to nøkkeltala "Prosent slakt mellom 16 og 25 kg" og "Prosent slakt i feittgruppe 3 og over", ligg eg innafor sirkelen som markerer dei 25 % beste i landet, også kalla "lammetoppen". I kvalitetspoeng oppnådde eg 10,1 av maks. 12,5 poeng. Eg seier som Frank Sinatra: "It was a very good year"!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar